SZÓSZÓLÓ BETEGJOGI KONZULTÁCIÓS KÖZPONT

A Szószóló Betegjogi Konzultációs Központ 2000 júniusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy segítse az állampolgárokat az egészségügyi ellátással kapcsolatban felmerülő jogaik megismerésében, konzultációs lehetőséget biztosít a már felmerült problémák megoldására vonatkozóan.

A Központ:

A Központ információt ad minden hozzá fordulónak, betegeknek, hozzátartozóiknak, betegjogi képviselőknek, eü. dolgozóknak, civil szervezeteknek és mindazoknak, akiknek betegjogokkal kapcsolatos problémáik vannak. A hozzá fordulóknak segítséget nyújt panaszaik megoldásában, az illetékes szervek, szervezetek felkutatásában, az azokkal történő kapcsolatfelvételben.

A Központ tevékenységének hatékony végzése érdekében, kölcsönös konzultáció és segítségnyújtás céljából folyamatos, intenzív kapcsolatot tart fenn minden betegjogi kérdésben illetékes szervvel, szervezettel.

A Központ segíteni igyekszik az egészségügyi törvény alapján kórházakban dolgozó betegjogi képviselők munkáját, fórumot kíván biztosítani számukra a tapasztalatcserére, lehetőséget teremteni a problémás esetek közös megvitatására.

Amennyiben betegjogokkal kapcsolatban kérdése, panasza merül fel, kérjük forduljon hozzánk bizalommal:

 

E-mail: szoszolo@szoszolo.hu

elejérebacktop nyitólap homehome home e-mailhomeforwardglobe visszabackback előreforwardforward